Badoo i Køge


Er det værd at bruge Badoo i Køge?

Spurgt af: Hamster


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Køge, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Køge? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Køge *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Køge *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Køge

Toke

Ok, jeg har boet i Køge-området og har prøvet Badoo i Køge, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer tilsyneladende får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Sigurd78

Det er sådan set ligemeget, om du bruger Badoo i Køge eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet by, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis sande, at der er alt for mange falske profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller penge for at kunne opnå bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget uigennemskuelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De yderst få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter nogen i nærheden, dur ikke optimalt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... hvad giver I?