Badoo i Kolding


Er der mange Badoo brugere i Kolding?

Spurgt af: Hansemand


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Kolding, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Kolding.

2.000 medlemmer i Kolding *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

5.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Kolding *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Kolding

Hanhund

Jeg har helt sikkert mødt nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Kolding. Men de har altså et problem med fake, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler dukkede op igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig helt i orden. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ikke åbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med blinks og anmodninger for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende træls at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

ViTo

Det er sådan set ligemeget, om du bruger Badoo i Kolding eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet område, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give personlige data eller et beløb for at kunne sikre dig bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, du overhovedet ikke har bedt om, og det er svært at finde tilbage til en tidligere profil. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk opholdt sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var folk, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... helt ærligt!