Badoo i Korsør


Er det værd at bruge Badoo i Korsør?

Spurgt af: Loverrr


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Korsør, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Korsør? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Korsør *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Korsør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Korsør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Korsør *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Korsør

Tobias

Ok, jeg har boet i Korsør-området og har prøvet Badoo i Korsør, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde sandsynligvis får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Mikkeline

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Korsør, også badoo. Og især det site var ufattelig svært ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet fjollet var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så eventuelt ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.