Badoo i Lillerød


Kan I anbefale at bruge Badoo i Lillerød?

Spurgt af: GoldenEyes


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Lillerød, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Lillerød.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Lillerød *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Lillerød

JegErDin

Ok, jeg har boet i Lillerød-området og har brugt Badoo i Lillerød, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

007

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Lillerød, også badoo. Og især det site var ufattelig frustrerende ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for overhovedet at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det sikkert ikke var det værd. En positiv ting var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så eventuelt ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør prøve et andet site først. Der er jo så mange.