Badoo i Næstved


Virker Badoo i Næstved?

Spurgt af: Dreamguy


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Næstved, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Næstved? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

2.000 medlemmer i Næstved *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Næstved *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Næstved *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Næstved *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Næstved

Bastian

Ok, jeg har boet i Næstved-området og har brugt Badoo i Næstved, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Susi

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Næstved, også badoo. Og især det site var ufattelig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte heldigvis aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt overdrevet med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.