Badoo i Nykøbing Falster


Virker Badoo i Nykøbing Falster?

Spurgt af: Tvilling


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Nykøbing Falster. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Nykøbing Falster? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Nykøbing Falster *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Nykøbing Falster *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Nykøbing Falster *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Nykøbing Falster *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Nykøbing Falster

KC

Ok, jeg har boet i Nykøbing Falster-området og har prøvet Badoo i Nykøbing Falster, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde tilsyneladende får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Lina

Det er sådan set ét fedt, om du bruger Badoo i Nykøbing Falster eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har prøvet. Efter at have flyttet region, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må nok desværre erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller betaling for at kunne få bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter nogen i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig i en helt anden landsdel, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret træls, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?