Badoo i Odense


Er der mange Badoo brugere i Odense?

Spurgt af: Lisa


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Odense. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Odense.

6.000 medlemmer i Odense *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

12.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

3.000 medlemmer i Odense *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Odense

Loke

Ok, jeg har boet i Odense-området og har brugt Badoo i Odense, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Laila

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Odense, også badoo. Og især det site var ufattelig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for overhovedet at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.