Badoo i Randers


Virker Badoo i Randers?

Spurgt af: FrækFyr


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Randers, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at kigge nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Randers.

2.000 medlemmer i Randers *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

5.000 medlemmer i Randers *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Randers *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Randers *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Randers

Ørnen

Ok, jeg har boet i Randers-området og har brugt Badoo i Randers, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Caro

Det er sådan set ligemeget, om du bruger Badoo i Randers eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de værste dating sites, jeg nogensinde har prøvet. Efter at have flyttet by, virker det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller betaling for at kunne opnå bare en basal funktion af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, du overhovedet ikke har bedt om, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, er ikke effektiv. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig i en helt anden landsdel, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?