Badoo i Ringsted


Virker Badoo i Ringsted?

Spurgt af: Julia


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Ringsted. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv straks at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Ringsted.

1.000 medlemmer i Ringsted *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Ringsted *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Ringsted

Evan1972

Jeg har helt sikkert mødt nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Ringsted. Men de har altså et problem med falske, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "hotte" partnerprofiler poppede op i min liste igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig fair nok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som helt uåbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med beskeder for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende irriterende at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Rasmus

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Ringsted, også badoo. Og især det site var ufattelig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte heldigvis aldrig, og jeg kan også høre, at det sikkert ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du tvunget til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.