Badoo i Roskilde


Er der mange Badoo brugere i Roskilde?

Spurgt af: Søren89


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Roskilde. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Roskilde? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

2.000 medlemmer i Roskilde *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

4.000 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Roskilde *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Roskilde

Alexander

Jeg har helt sikkert snakket med nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Roskilde. Men de har altså et problem med uægte, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler dukkede op igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke bryder sig om den, er det selvfølgelig helt i orden. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ikke åbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med beskeder for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om der slet ingen kontrol er med registreringer, og det er i sidste ende træls at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Luise

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Roskilde, også badoo. Og især det site var utrolig svært ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det sikkert ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør prøve et andet site først. Der er jo så mange.