Badoo i Silkeborg


Kan I anbefale at bruge Badoo i Silkeborg?

Spurgt af: Satyr


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Silkeborg. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at kigge nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Silkeborg.

2.000 medlemmer i Silkeborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Silkeborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Silkeborg

Palle

Ok, jeg har boet i Silkeborg-området og har brugt Badoo i Silkeborg, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Alexander

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Silkeborg eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet by, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller penge for at kunne sikre dig bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter partnere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De yderst få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, dur ikke optimalt. Folk, der faktisk opholdt sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... helt ærligt!