Badoo i Skive


Virker Badoo i Skive?

Spurgt af: Bonde


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Skive. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Skive? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Skive *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Skive *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Skive *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Skive *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Skive

Københavner

Ok, jeg har boet i Skive-området og har benyttet Badoo i Skive, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde sandsynligvis får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Århusianer

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Skive, også badoo. Og især det site var ekstremt irriterende ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.