Badoo i Sønderborg


Kan I anbefale at bruge Badoo i Sønderborg?

Spurgt af: Bokser64


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Sønderborg. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Sønderborg? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Sønderborg

DetErMig

Ok, jeg har boet i Sønderborg-området og har prøvet Badoo i Sønderborg, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Tordenskjold

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Sønderborg eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de værste dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet region, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må meget ærgerligt erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller et beløb for at kunne få bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en tidligere profil. De yderst få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter nogen i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig i en helt anden landsdel, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... helt ærligt!