Badoo i Solrød Strand


Kan I anbefale at bruge Badoo i Solrød Strand?

Spurgt af: BlåØjne


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Solrød Strand, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Solrød Strand? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Solrød Strand *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Solrød Strand *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Solrød Strand *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Solrød Strand *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Solrød Strand

Ivan88

Ok, jeg har boet i Solrød Strand-området og har prøvet Badoo i Solrød Strand, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer åbenbart får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Esben

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Solrød Strand, også badoo. Og især det site var ufattelig svært ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv erfaring var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.