Badoo i Stenløse


Virker Badoo i Stenløse?

Spurgt af: Jakob


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Stenløse, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Stenløse? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Stenløse *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Stenløse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Stenløse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Stenløse *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Stenløse

Indianer

Ok, jeg har boet i Stenløse-området og har brugt Badoo i Stenløse, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Hamduved

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Stenløse eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet region, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må nok desværre erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller betaling for at kunne få bare en basal funktion af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk var i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... hvad giver I?