Badoo i Taastrup


Kan I anbefale at bruge Badoo i Taastrup?

Spurgt af: Alfahan


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Taastrup. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at undersøge vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Taastrup.

1.000 medlemmer i Taastrup *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Taastrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Taastrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Taastrup *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Taastrup

N_Thomsen

Ok, jeg har boet i Taastrup-området og har benyttet Badoo i Taastrup, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer åbenbart får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Caro

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Taastrup, også badoo. Og især det site var ufattelig svært ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der blokeringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.