Badoo i Viborg


Er det værd at bruge Badoo i Viborg?

Spurgt af: Minerva


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Viborg. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Viborg.

1.000 medlemmer i Viborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Viborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Viborg

Cupido

Jeg har helt sikkert snakket med nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Viborg. Men de har altså et problem med falske, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler poppede op i min liste igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke gider mig, er det selvfølgelig totalt ok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som helt uåbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med beskeder for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke har helt kontrol med deres brugere, og det er i sidste ende træls at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Per

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Viborg eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet område, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må meget ærgerligt sande, at der er alt for mange falske profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller penge for at kunne opnå bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget uigennemskuelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, dur ikke optimalt. Folk, der faktisk var i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig i en helt anden landsdel, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... helt ærligt!