Interview med Tinderslut - ny, stærk singlekvinde trend

Tinderslut interview og Trend Report

Tinderslut, Tinder-undersøgelse og Trendrapport. Jeg er utrolig glad for at kunne bringe et eksklusivt, åbenhjertigt interview med Tinderslut - den populære blogger, der bl.a. skriver om sine mange, uforpligtende Tinder dates. Hun er nemlig et aktuelt og supersejt eksempel på den kvindetrend, der ses i vores 2014 Tinder-undersøgelse og 2015 Trend Report: en ung, stærk singlekvinde, som tør slappe af, nyde (dating)-livet og gøre, hvad hun har lyst til.

DATING-EKSPERTER: Dit navn signalerer "nul prinsessepige"… din holdning til netop Tinder er ifølge vores Tinder Poll mere maskulin end feminin. Føler du dig sat i bås ved den identifikation?

Tinderslut: Nej jeg er helt klart ikke en typisk prinsessepige og har ikke noget imod at blive sat i bås med mændene. Jeg tror at de har fat i den lange ende hvad angår forhold og dating, i hvert fald kommunikationsmæssigt. Jeg gider ikke at gøre som mange kvinder og analysere enhver bevægelse, hvert et blik og ord - der bliver sagt eller ikke bliver sagt. Mænd er blevet så vant til at skulle tale i koder omkring kvinder, at vi har gravet vores egen grav. Ind imellem kan det synes umuligt at have en voksen dialog med en mand, fordi de forventer at vi siger ting, vi ikke mener ... og at vi ikke siger det, vi faktisk mener. 

Jeg er hverken syg eller mærkelig. Jeg vil bare til enhver tid vælge at grine, have sex og eventyr frem for prinsessebryllup og at blive forgudet. Der er så mange kvinder, der gerne vil have det hele - en mand der føjer dem, men ikke en tøffelhelt. Jeg kan godt forstå at mænd kan have svært ved at finde ud af, hvilket ben de skal stå på ... for kvinder har ikke "brug for" længere, kvinder "vil have".

Kærligheden kommer når man mindst venter det, tror jeg. Så i min Tinder dating forventer jeg ikke at finde den store kærlighed. Jeg forventer at møde mennesker og at få oplevelser. Kærlighed er nemlig ikke overfladisk. Kærligheden tager én med storm og er skide ligeglad med, om manden har grimme sko eller om kvinden har en lidt for stor røv.

DATING-EKSPERTER: Du repræsenterer den moderne singlekvinde fra vores nye Trend Report - afslappet og livsnydende, men samtidig bevidst og målrettet. Hvordan ser du dig selv i f.t. din mors generation?

Tinderslut: Jeg har faktisk LÆRT af min mor, at jeg skulle gå efter det jeg ville og skide på normen. Jeg har altid fået at vide, at jeg er præcis som jeg skal være, og ikke skal gøre noget, der ikke føles rigtigt. Jeg må dog indrømme, at selvom jeg elsker mine forældre højt og er taknemmelig for min barndom og mit forhold til dem, så vil jeg ikke gøre det samme som dem. Min mors prioritet og mål med livet har været hendes børn, og hun har derved tilsidesat sig selv og egne behov. Jeg vil have prioriteret mig selv først, om ikke andet før jeg får børn. Og jeg har ikke i sinde at ofre mine drømme for at være mor. 

DATING-EKSPERTER: Den nye kvindefrigørelse nævnes også af flere CEOs i rapporten, fx hos Victoria Milan og C-date. Bliver vi mere og mere frigjorte, og kan det blive for meget? Er der også en vis portion konservatisme gemt i Tinderslut?

Tinderslut: Kvinder bliver generelt mere egocentrerede og mere frigjorte. Men jeg tror simpelthen det handler om "lykke", og at det er muligt at opnå den på mange måder. At der ikke længere er EN bestemt opskrift. For nogle er det hyppigt partnerskift, for andre er det "for evigt" og "til døden os skiller". For mig er det vigtigt at gøre det der gør mig glad, og som giver mig lykke. 

Men jeg må indrømme, at jeg er konservativ på nogle punkter. Jeg håber da, at jeg også får en "for evigt". Jeg har ikke ønsket om et bryllup, men jeg vil gerne være en del af sådan et commitment overfor en partner. Min prioritet er lykke, og så er det lige meget om man er en del af en tosomhed eller "bare" sig selv. Jeg har ikke brug for en mand, men det kunne være dejligt at finde en, man var så forelsket i, at man ikke havde lyst til at skulle undvære ham igen.

Du kan besøge Tinderslut her.

Vi anbefaler: