Cougar Central - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Cougar Central
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
10-20 minutter
Samlet bedømmelse: 
6

Resumé af Cougar Central

Cougar Central er datingsitet for modne kvinder og unge mænd, der bevidst går efter en ældre eller yngre partner. Her finder de hinanden i en ærlig og tryg atmosfære.

Bedømmelse af Cougar Central

Brugere i Danmark: 
20.000
Andel mænd: 
80%
Andel kvinder: 
20%
Kommunikation: 
6
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
7
Gratis funktioner: 
6

Beskrivelse af Cougar Central

Cougarcentral.dk er et nyere datingsite, som gik live i 2011. Det er et af de eneste, rent danske cougar datingfora, hvor modne kvinder og yngre mænd målrettet kan søge en ældre eller yngre partner. Sitet er ærligt, sobert og nemt at benytte.

Enkel tilmelding: Registreringen på Cougar Central er nem at gå til: du opgiver således de basale informationer som køn, alder, højde og bopæl, dit datingformål samt en beskrivelse på min. 100 tegn. Der kræves e-mailbekræftelse.

Skrabet design & funktionalitet: Designet på Cougarcentral.dk er meget enkelt, nærmest skrabet. Det grafiske står klart ikke i centrum, men overdøver omvendt ikke det vigtigste: at finde en date. På sin vis meget ærligt og reelt. På samme måde er der ikke så mange funktioner at vælge imellem, men de tilgængelige funktionaliteter beskrives klart og letforståeligt.

Klar kommunikation: I det hele taget er den klare, utvetydige tone på Cougar Central i vores øjne et absolut plus, som delvist udligner det visuelt og funktionelt meget sparsomme indtryk. 

Typisk partnersøgning: Du kan enten vælge en basal lynsøgning eller en udvidet version med lidt flere kriterier, uden det dog på nogen måde bliver overdrevet avanceret eller kompliceret. Ingen overraskelser, men heller intet unødvendigt.

Interaktiv profil: Den personlige profil på Cougar Central forekommer lidt gammeldags med sit "kasse"-design og meget få farver. Et fint, interaktivt element er dog en "blogroll" i midten, hvor du kan følge aktiviteten hos profiler, du følger.

Gratis profil eller CougarProfil: Selvfølgelig kan du være gratis medlem på Cougarcentral.dk, men så kommer du ikke særlig langt. En betalt CougarProfil lader dig kommunikere frit, oprette og se fotoalbums, se besøgende etc.

Lav pris: Den lave medlemskabspris er helt afgjort det største attraktiv på Cougar Central. Der tilbydes ikke masser af funktioner og flot grafik, men på den anden side er prisen meget rimelig, og sitet reelt.

Dating-Eksperter.dk finder alt i alt Cougar Central et rigtig godt bud på et sympatisk og sobert niche-datingsite for modne kvinder og yngre mænd. Især den klare, ærlige og meget danske tone trækker op i vores øjne. Vi kunne omvendt godt ønske os et mere attraktivt design og en anelse større aktivitet på sitet. 

Priser hos Cougar Central

1 uge 29,00 kr. Prøv nu!
1 måned 69,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 159,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Cougar Central

Fordele: 
  • Lokalt, dansk site
  • Klar, letforståelig kommunikation
  • Meget ærligt og troværdigt
Ulemper: 
  • Få funktionaliteter
  • Simpel grafik
  • Nichesite (begrænset aktivitet)

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Cougar Central - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 6 / 10