Cuckolds.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Cuckolds.dk
Prisklasse: 
Gratis
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Cuckolds.dk

Cuckolds.dk er det første, danskejede "cuckolding" dating site. Her kan du finde både cucks, bulls, hotwives og par. Siden er meget interaktiv og tilbyder et intimt, trygt medlemsforum.

Bedømmelse af Cuckolds.dk

Brugere i Danmark: 
313
Andel mænd: 
76%
Andel kvinder: 
24%
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
9

Beskrivelse af Cuckolds.dk

Cuckolds.dk er et helt nystartet datingsite, som gik live i 2014. Selvom du naturligvis kan søge efter cuckolding på andre sexsites som fx C-date er denne hjemmeside den første, rent danske cuckolding-datingside. Sitet er seriøst, gennemført og med et personligt præg.

Hurtig, men grundig tilmelding: Registreringen på Cuckolds.dk er relativt hurtig, men kræver e-mailbekræftelse, hvilket dog kun øger sikkerhedsstandarden. Du giver allerede i tilmeldingsprocessen tilkende, hvilken slags partnertype du selv er, og  hvad du søger (cuck, bull, hotwife, par, gruppe etc).

Klassik, stilrent design: Designet på Cuckolds.dk er stilrent holdt i sort og mørkerødt, og du slipper for reklamer eller irrelevante links. Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden og benytte funktionerne. En lille anke fra vores side er, at hvid skrift på sort baggrund kan være lidt svær at læse, samt at partnerlisten i form af én lang liste i forumindlægs-format kan virke en anelse overskuelig.

Detaljeret partnersøgning: Partnersøgningen på Cuckolds.dk er nem at benytte og tilbyder ret detaljerede søgekriterier, således er det for eksempel muligt at søge på penisstørrelse. Man skal dog være opmærksom på, at for mange fastlagte kriterier vil give meget begrænsede søgeresultater p.g.a. det forholdsvis lille medlemsantal.

Gratis brug og billigt, løbende abonnement: Medlemskab på Cuckolds.dk er i bund og grund gratis. Som gratismedlem kan du benytte alle funktioner, hvilket er imponerende og prisværdigt. Du kan dog vælge at støtte sitet gennem betalte medlemskaber, enten for et vist antal måneder eller i form af et billigt, løbende abonnement. Derudover er der knyttet en webbutik til siden, hvor der kan købes kyskhedsbælter og andre SM-/cukold-relaterede produkter. 

Interaktivt medlemsforum: Cuckolds.dk tilbyder et meget aktivt medlemsforum, hvor brugerne kan chatte frit, se - og kommentere på - hinandens billeder, oprette og skrive blogindlæg, sende gaver til andre medlemmer etc. Et stort plus er den familiære, trygge stemning, der hersker i debatforummet, hvor brugerne åbent udveksler erfaringer og gode råd.

Dating-Eksperter.dk fik samlet set et rigtig godt indtryk af Cuckolds.dk som et ærligt og direkte, men samtidig yderst gennemført og sikkert niche-datingsite. At de mange funktioner, chats etc er fuldstændig gratis at benytte er helt unikt. Nogle få forbedringsforslag ville være en lidt mere brugervenlig grafik, hurtigere teknisk responstid og et sprogligt tjek :-) Vi ønsker Cuckolds.dk al mulig held og lykke og glæder os til at følge dem!

Priser hos Cuckolds.dk

1 måned 50,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 200,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 300,00 kr. Prøv nu!
Fortløbende medlemskab (pris per måned) 30,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Cuckolds.dk

Fordele: 
  • Gratis benyttelse af alle funktioner
  • Sobert, reklamefrit site (ud over webshoppen)
  • Aktivt medlemsforum med mange interaktionsmuligheder
Ulemper: 
  • Begrænset medlemstal (nichesite)
  • Sproglige standard kan løftes
  • Grafisk ikke helt optimalt (hvid tekst på sort baggrund, svært overskuelig partnerliste) 

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Cuckolds.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10