Dating.dk i Aalborg


Kan I anbefale at bruge Dating.dk i Aalborg?

Spurgt af: Jakob


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Aalborg.

8.000 medlemmer i Aalborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

8.000 medlemmer i Aalborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

2.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

2.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

4.000 medlemmer i Aalborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

2.000 medlemmer i Aalborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Aalborg


Futte

Hej. Jeg kan sådan set sige både positivt og negativt om Dating.dk i Aalborg. Jeg synes dog personligt, at der er noget lusket ved deres metoder. Alså, deres interface, søgning, osv. er i bund og grund helt fint. Der er mange medlemmer, hvilket man heller ikke kan sige noget dårligt om. Men der er noget råddent ved deres måde at få folk til at betale for et medlemskab på, og det er også lidt smådyrt. Jeg har nu flere gange prøvet det, at dating.dk sender mig beskeder, hvor der gøres opmærksom på, at en eller anden person har vist interesse, men når jeg efterfølgende tænder for at se hvem det er, har profilen måske ikke besøgt mig, eller personen findes endda måske slet ikke. Det kan naturligvis være at personen har slettet sin profil, men jeg har nu prøvet det en del gange, og det virker ærligt talt underligt, at så mange skulle slette deres profil, lige efter at de har besøgt mig. Jeg kan selvfølgelig ikke eftervise noget, men det er faktisk tilfældet i omtrent alle de emails jeg får angående, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man modtager derudover også meddelelserne, selvom man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at købe et medlemskab. Det fik mig, helt ifølge deres strategi, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig udvist interesse, og fandtes slet ikke. Så jeg følte mig lidt r..rendt! Og det kan godt være, jeg går over til et andet dating site.

ManEater

Det eneste problem, jeg har med Dating.dk i Aalborg, er at jeg anser det for lidt for pebret at være betalende medlem for at kunne se det, andre sender dig. Derudover ville det være fedt med en option, som gør det muligt at svare på beskeder via app'en ved at vende telefonen horisontalt og på den måde få et større keyboard! Dating.dk er en butik, der ønsker kontanter i kassen! Sidste år var der gode events, også for mig der er til kultur og sport. Desværre er priserne steget meget på netop events. De nye initiativer med TV er for så vidt ok, men desværre oplever jeg at fotografens facon er lidt højrøvet. Nogle videoer er måske også til yngre mennesker. Desværre er kommunikationen mellem brugerne virkelig dårlig. Du kan ikke se, om en bruger stadig er aktiv, så motivationen for at skive noget personligt fordamper. Der burde ske jævnlig sortering i profilerne. Det bør være fuldstændig tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har plus profil. En datingside med masser af profiler er ikke nødvendigvis en god side, hvis det i virkeligheden bliver sværere og mere frustrerende at finde en partner.