Dating.dk i Århus


Er det værd at bruge Dating.dk i Århus?

Spurgt af: Ole


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at undersøge vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Århus.

16.000 medlemmer i Århus *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

15.000 medlemmer i Århus *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

5.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

4.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

8.000 medlemmer i Århus *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

5.000 medlemmer i Århus *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Århus


Tobias

Hej. Jeg kan i og for sig sige både positivt og negativt om Dating.dk i Århus. Jeg mener dog selv, at der er noget suspekt ved deres metoder. Alså, deres funktionaliteter, søgning, osv. er egentlig helt fint. Der er mange mennesker, hvilket der heller ikke er noget i vejen med. Men der er noget råddent ved deres facon at få folk til at betale for et fuldt medlemskab på, og det er også lidt smådyrt. Jeg har allerede mange gange oplevet, at dating.dk sender mig meddelelser, hvor der står, at en eller anden person var interesseret i mig, men når jeg så logger på for at se hvem det er, har profilen måske overhovedet ikke besøgt mig, eller personen eksisterer endda måske slet ikke. Det kan naturligvis være at vedkommende har slettet sin profil, men jeg har nu oplevet det en del gange, og det virker virkelig mystisk, at så mange skulle slette deres profil, lige efter at de har besøgt mig. Jeg kan klart nok ikke bevise noget, men det er faktisk tilfældet i næsten alle de emails jeg får om det, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man får derudover også meddelelserne, skønt man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at købe et fuldt medlemskab. Det fik mig, helt ifølge deres strategi, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig været interesseret i mig, og eksisterede slet ikke. Så jeg følte mig en anelse snydt! Og det kan godt være, jeg fortsætter til et andet dating site.


Tilde

Sådan generelt er Dating.dk i Århus helt fint, men jeg finder det stadig en smule forkert, at der laves et fuldt medlemskab automatisk. Dette burde være et tilvalg, således at knap så erfarne internetbrugere ikke bondefanges. Kunne også godt bruge flere typer, hvad angår abbonnementer, for eksempel prøvemedlemskab. For man kan jo ikke vide, om det er lige det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at anvende, og tilmeldingen plus godkendelsen af billeder går hurtigt, men søgefunktionen er til gengæld temmelig mangelfuld. Du kan ikke se efter, hvem der er online, idet selv gamle og udløbne, men ikke slettede profiler, forekommer logget på pga. brugen af mobilen. Så du kan risikere at sende til folk, som ikke har været rigtige medlemmer længe, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller lave en sortering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har premiummedlem versus dem som er gratismedlemmer, hvilket er temmelig relevant, da det kun er betalende medlemmer der kan svare beskeder - dette er sandsynligvis en fordel for Dating.dk, da de så forventer, at de ikke betalende medlemmer vil betale, men det er omvendt rimelig dårlig kundesupport over for dem som allerede har betalt. Du kan ejheller få et "preview" af profiler, for at få færten af, om vedkommende har indsat en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Samtlige af disse mangler findes selvfølgelig også på andre datingsites, men alligevel . .