Dating.dk i Birkerød


Kan I anbefale at bruge Dating.dk i Birkerød?

Spurgt af: HotFyr


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Birkerød.

1.000 medlemmer i Birkerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Birkerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Birkerød *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Birkerød *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Birkerød

N_Thomsen

Du kan helt sikkert også finde Dating.dk i Birkerød, endda mange medlemmer, men her et par tips fra mig: Man kan ikke se hvem der er betalende medlem eller ej - derfor kan man komme til at sende mails til folk, der aldrig stopper med at stå som ulæst skønt de er online uafbrudt. Man kan heller ikke se efter, hvornår folk sidst har været logget på - og kan som følge af det også være ude for at kontakte nogen, som måske slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk tæt på er heller ikke helt troværdig - også når man leder efter folk inden for en bestemt radius, kommer der folk frem, som bor meget længere væk. Den såkaldt automatiske login virker heller ikke (ihvertfald ikke på iPhone), selvom jeg vælger den knap der hedder "log mig på automatisk". Sådan generelt synes jeg desværre, det er en ret dårlig app, eftersom der er for mange ting, der ikke virker optimalt.

Frederik

Det eneste problem, jeg har med Dating.dk i Birkerød, er at jeg finder det lidt for dyrt at være betalende medlem for at kunne se beskeder fra andre brugere. Og så kunne det da være skønt med en option, som gør det muligt at besvare beskeder via app'en ved at vende telefonen vandret for at få et større keyboard! Dating.dk er en business, der ønsker kontanter i kassen! Førhen var der gode events, også for mig der er til kultur og sport. Ærgerligt nok er priserne steget meget på lige præcis events. De nye tiltag med TV er for så vidt ok, men ofte oplever jeg at fotografens facon er noget arrogant. Nogle videoer retter sig måske også til yngre mennesker. Desværre er kommunikationen mellem folk elendig. Det er ikke muligt at se, om en bruger stadig er aktiv, så motivationen for at skive noget personligt fordamper. De burde rydde mere jævnligt op i profilerne. Det bør være fuldstændig tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har betalt et medlemskab. En datingside med masser af profiler er ikke nødvendigvis en fordel, hvis det faktisk bliver sværere og mere frustrerende at finde en kæreste.