Dating.dk i Farum


Kan I anbefale at bruge Dating.dk i Farum?

Spurgt af: Lisa


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Farum? Vores anbefaling: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Farum *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Farum *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Farum *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Farum *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Farum

Indianer

Du kan helt sikkert også finde Dating.dk i Farum, også mange medlemmer, men her et par tips fra mig: Man kan ikke se hvem der er plus profil eller ej - derfor kan man være ude for at skrive mails til brugere, som blir ved med at stå som usete selvom de er logget ind konstant. Man kan heller ikke se efter, hvornår folk sidst har været logget på - og kan af den grund også ende med at sende til en, som måske slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk tæt på er heller ikke helt korrekt - også når man søger på folk inden for en given afstand, kommer der folk frem, som bor meget længere væk. Deres automatiske login virker heller ikke (i det mindste ikke på iPhone), selvom jeg klikker på den knap der hedder "log mig på automatisk". Alt i alt synes jeg desværre, det er en rimelig dårlig app, idet der er for mange mangler.


Jonas

I det store og hele er Dating.dk i Farum ok, men jeg finder det dog en anelse problematisk, at der laves et medlemskab sådan uden videre. Dette burde være et tilvalg, for at ikke så drevne internetbrugere ikke bliver snydt. Kunne også godt bruge flere typer, når det kommer til abbonnementer, f.eks. testabonnement. For det er jo ikke sikkert, det er lige det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at bruge, og tilmeldingen samt fotogodkendelsen tager ingen tid, men søgefunktionen er til gengæld meget forkrøblet. Du kan ikke se, hvem der er logget ind, da selv gamle og udgåede, men ikke fjernede profiler, ser ud til at være logget på pga. brugen af mobilen. Så du kan komme til at sende til folk, som ikke har været aktive i flere måneder, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller lave en filtrering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har plus profil i f.t. dem som ikke har, hvilket er yderst relevant, da det kun er betalende abonnementer som kan svare på beskeder - dette er sikkert en fordel for Dating.dk, da de på den måde håber, at de gratis medlemmer vil betale, men det er til gengæld temmelig dårlig service over for dem som allerede har opgraderet. Du kan ejheller få et "preview" af profiler, for at få et indtryk af, om de har skrevet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Stort set alle disse mangler findes jo nok også på andre datingsites, men alligevel . .