Dating.dk i Frederikssund


Kan I anbefale at bruge Dating.dk i Frederikssund?

Spurgt af: Peter67


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Frederikssund? Vores tip: registrer dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Frederikssund *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Frederikssund *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Frederikssund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Frederikssund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Frederikssund *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Frederikssund *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Frederikssund


Bokser64

Hej. Jeg kan sådan set sige både positivt og negativt om Dating.dk i Frederikssund. Jeg synes dog personligt, at der er noget suspekt ved deres metoder. Alså, deres brugerflade, søgning, osv. er i bund og grund helt fint. Der er mange mennesker, hvilket der heller ikke er noget i vejen med. Men der er noget mistænkeligt ved deres facon at lokke folk til at tilmelde sig et fuldt medlemskab på, og det er også lidt smådyrt. Jeg har nu en del gange oplevet, at dating.dk sender mig emails, hvor der gøres opmærksom på, at en bestemt person gerne ville lære mig at kende, men når jeg efterfølgende går ind for at se hvem det er, har profilen måske overhovedet ikke besøgt mig, eller vedkommende eksisterer endda måske slet ikke. Det kan jo godt være at vedkommende har slettet sin profil, men jeg har nu prøvet det en del gange, og det virker virkelig underligt, at så mange skulle slette deres profil, sekundet efter at de har besøgt mig. Jeg kan selvfølgelig ikke dokumentere noget, men det er faktisk tilfældet i næsten alle de emails jeg får angående, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man modtager oven i købet også beskederne, hvis man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at tilmelde sig et abonnement. Det fik mig, helt efter deres plan, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig været interesseret i mig, og fandtes slet ikke. Så jeg følte mig en anelse r..rendt! Og det er nok ikke utænkeligt, jeg finder et andet dating site.


Gustav

Sådan generelt er Dating.dk i Frederikssund helt fint, men jeg finder det stadig lidt kritisabelt, at der laves et fuldt medlemskab automatisk. Dette burde der gøres opmærksom på, således at knap så vante internetbrugere ikke bondefanges. Savner også lidt flere valgmuligheder, hvad angår abbonnementer, for eksempel prøvemedlemskab. Fordi hvis det nu ikke lige var det, man kunne tænke sig. Dating.dk er let og intuitiv at bruge, og tilmeldingen samt billedgodkendelsen går stærkt, men søgefunktionen er til gengæld ret mangelfuld. Du kan ikke se efter, hvem der er online, eftersom selv gamle og udløbne, men ikke fjernede profiler, står som logget på pga. anvendelsen af mobilen. Så du kan komme til at sende til folk, som ikke har været rigtige medlemmer længe, da du simpelthen ikke kan se det, eller starte en filtrering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har premiummedlem versus dem som er gratismedlemmer, hvilket er yderst relevant, da det blot er premiummedlemmer som kan svare beskeder - dette er sikkert en fordel for Dating.dk, da de så forventer, at de gratis medlemmer vil betale, men det er omvendt temmelig dårlig kundeservice over for dem som allerede har betalt. Du kan derudover ikke få et "preview" af matches, for at få færten af, om profilerne har uploadet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Alle disse mangler findes jo nok også på tilsvarende datingsites, men alligevel . .