Dating.dk i Greve


Virker Dating.dk i Greve?

Spurgt af: Rusty


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Greve? Vores tip: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

3.000 medlemmer i Greve *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

3.000 medlemmer i Greve *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Greve *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

1.000 medlemmer i Greve *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Greve


Glarmester

Hej. Jeg kan egentlig taget sige både godt og dårligt om Dating.dk i Greve. Jeg er dog selv af den mening, at der er noget suspekt ved deres metoder. Alså, deres interface, søgning, osv. er egentlig udmærket. Der er mange brugere, hvilket også er i orden. Men der er noget råddent ved deres facon at lokke folk til at betale for et fuldt medlemskab på, og det er også lidt pebret. Jeg har således mange gange været ude for, at dating.dk sender mig meddelelser, hvor der gøres opmærksom på, at en eller anden profil har vist interesse, men når jeg efterfølgende logger på for at se hvem det er, har profilen måske ikke besøgt mig, eller den pågældende eksisterer endda måske slet ikke. Det kan selvfølgelig være at personen har slettet sin bruger, men jeg har nu oplevet det en del gange, og det virker mildest talt mærkeligt, at så mange skulle slette deres profil, lige efter at de har været inde hos mig. Jeg kan selvsagt ikke eftervise noget, men det er faktisk tilfældet i næsten alle de emails jeg får om det, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man får i øvrigt også disse mails, hvis man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at tilmelde sig et medlemskab. Det fik mig, indrømmet, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig besøgt mig, og var der slet ikke. Så jeg følte mig en anelse r..rendt! Og jeg tror, jeg går over til et andet dating site.

ManEater

Det eneste jeg har imod Dating.dk i Greve, er at jeg anser det for lige lovlig smådyrt at være premium for at kunne se beskeder fra andre brugere. Derudover ville det være fedt med en tilføjelse, som gør det muligt at svare på beskeder via app'en ved at vende telefonen vandret for at få et større tastatur! Dating.dk er en business, der ønsker kontanter i kassen! Sidste år var der gode events, også for mig som er mest til fysiske aktiviteter eller noget kulturelt. Ærgerligt nok er priserne steget meget på netop events. De nylige funktioner med TV er for så vidt ok, men desværre oplever jeg at fotografens facon er lidt nedladende. Nogle videoer retter sig måske også til et yngre publikum. Desværre er kommunikationen mellem brugerne virkelig dårlig. Du kan ikke se, om medlemmerne stadigvæk er aktive, så motivationen for at skive en god besked forsvinder. De burde rydde mere jævnligt op i profilerne. Det bør være helt tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har betalt et medlemskab. En dating side med masser af profiler er ikke nødvendigvis en god side, hvis det i virkeligheden bliver sværere og mere frustrerende at finde en partner.