Dating.dk i Haderslev


Er det værd at bruge Dating.dk i Haderslev?

Spurgt af: Sommerflirt


Dating.dk er dansk netdatings største og ældste dating site under kategorien almindelig dating. Det største plus er, at sitet som en følge heraf har enormt mange medlemmer. Bagsiden kan på den anden side være, at du drukner i irrelevante partnerforslag og skal bruge lang tid på at sortere. For det andet er flere blevet trætte af, at de blev overdænget med mange flere meddelelser, end de kunne nå at svare igen på. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Haderslev.

1.000 medlemmer i Haderslev *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Haderslev *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Haderslev *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Haderslev *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Haderslev *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Haderslev *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Haderslev


AndersAnd

Hej. Jeg kan egentlig taget sige både godt og skidt om Dating.dk i Haderslev. Jeg synes dog personligt, at der er noget lyssky ved deres metoder. Alså, deres brugerflade, søgning, osv. er egentlig helt fint. Der er mange brugere, hvilket man heller ikke kan sige noget dårligt om. Men der er noget lusket ved deres facon at overtale folk til at betale for et medlemskab på, og det er også lidt pebret. Jeg har allerede en del gange oplevet, at dating.dk sender mig emails, hvor der lokkes med, at en bestemt person gerne ville lære mig at kende, men når jeg derefter logger på for at se hvem det er, har profilen måske slet ikke besøgt mig, eller vedkommende eksisterer endda måske slet ikke. Det kan naturligvis være at personen har slettet sin bruger, men jeg har nu prøvet det en del gange, og det virker mildest talt mystisk, at så mange skulle slette deres profil, minuttet efter at de har kigget på mig. Jeg kan klart nok ikke dokumentere noget, men det er faktisk tilfældet i stort set alle de emails jeg får om det, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man modtager derudover også beskederne, skønt man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at tilmelde sig et abonnement. Det fik mig, helt efter deres plan, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig været interesseret i mig, og fandtes slet ikke. Så jeg følte mig en smule snydt! Og jeg tror, jeg går over til et andet dating site.

Thomasson

Det eneste jeg har imod Dating.dk i Haderslev, er at jeg synes det er en kende for dyrt at være medlem for at kunne se beskeder fra andre brugere. Derudover ville det være fedt med en tilføjelse, som gør det muligt at give svar på beskeder via app'en ved at vende telefonen vandret og på den måde få et større tastatur! Dating.dk er en business, der er ude efter kontanter i kassen! Førhen var der gode events, også for mig der er til kultur og sport. Ærgerligt nok er priserne steget meget på lige præcis events. De nylige funktioner med TV er skam fint nok, men desværre oplever jeg at fotografens facon er lidt nedladende. Nogle videoer henvender sig måske også til en yngre målgruppe. Desværre er kommunikationen mellem folk virkelig dårlig. Det er ikke muligt at se, om medlemmerne stadigvæk er aktive, så motivationen for at skive noget personligt fordufter. De burde rydde mere jævnligt op i profilerne. Det bør være fuldstændig tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har betalt et medlemskab. En datingside med masser af profiler er ikke nødvendigvis en positiv ting, hvis det i realiteten bliver sværere og mere frustrerende at finde den rigtige.