Dating.dk i Hvidovre


Virker Dating.dk i Hvidovre?

Spurgt af: Storebror


Dating.dk er landets største og ældste dating site inden for kategorien dating for alle. Det største plus er, at sitet af den grund har enormt mange medlemmer. Ulempen kan omvendt være, at du drukner i ligegyldige partneremner og skal benytte lang tid på at sortere. Ydermere har flere klaget over, at de blev overdænget med mange flere beskeder, end de kunne nå at besvare. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at kigge nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Hvidovre.

3.000 medlemmer i Hvidovre *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

3.000 medlemmer i Hvidovre *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Hvidovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Hvidovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Hvidovre *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

1.000 medlemmer i Hvidovre *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Hvidovre

Kejser

Du kan helt sikkert også finde Dating.dk i Hvidovre, for de har mange medlemmer, men her et par råd fra mig: Man kan ikke se hvem der er premiummedlem eller ej - derfor kan man være ude for at skrive mails til andre, der fortsætter med at stå som ulæst skønt de er logget ind hele tiden. Man kan heller ikke se, hvornår folk sidst har været logget på - og kan af den grund også risikere at sende til nogen, som fx slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk i nærheden er heller ikke 100% rigtig - også når man søger på folk inden for en given radius, kan resultatet være nogen, som bor meget længere væk. Den automatiske login virker heller ikke (især ikke på iPhone), selvom man klikker på den knap der hedder "log mig på automatisk". I det store og hele synes jeg desværre, det er en for dårlig app, da der er for mange mangler.


Prince

Sådan generelt er Dating.dk i Hvidovre udmærket, men jeg finder det dog lidt forkert, at der laves et abonnement uden ens vidende. Dette burde der gøres opmærksom på, således at ikke så erfarne internetbrugere ikke bliver snydt. Savner også lidt flere valgmuligheder, angående abbonnementer, fx testabonnement. For det er jo ikke sikkert, det er lige det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at anvende, og registreringen og fotogodkendelsen går stærkt, men søgefunktionen er ærligt talt ret forkrøblet. Du kan ikke se efter, hvem der er logget på, eftersom selv gamle og udgåede, men ikke stregede profiler, står som logget ind pga. brugen af app. Så du kan risikere at sende til brugere, som ikke har været aktive brugere i lang tid, da du slet og ret ikke kan se det, eller foretage en sortering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har plus profil modsat dem som er gratismedlemmer, hvilket er temmelig relevant, da det blot er betalende abonnementer der kan svare beskeder - dette er sikkert en fordel for Dating.dk, da de derigennem har et håb om, at de gratis medlemmer vil betale, men det er på den anden side temmelig dårlig kundesupport over for dem som allerede betaler. Du kan derudover ikke få et "preview" af profiler, for at få et indtryk af, om vedkommende har skrevet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Samtlige af disse mangler findes naturligvis også på andre datingsites, men alligevel . .