Dating.dk i Ishøj


Virker Dating.dk i Ishøj?

Spurgt af: FarsLøkke


Dating.dk er Danmarks største og ældste dating site under kategorien dating for alle. Det mest positive ved dem er, at sitet som en følge heraf har rigtig mange medlemmer. Bagsiden kan omvendt være, at du drukner i ligegyldige matches og skal bruge lang tid på at luge ud. For det andet er flere blevet trætte af, at de blev overdænget med mange flere meddelelser, end de kunne nå at give svar på. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Ishøj.

1.000 medlemmer i Ishøj *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Ishøj *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Ishøj *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Ishøj *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Ishøj *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Ishøj *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Ishøj


Anya

Hej. Jeg kan sådan set sige både positivt og negativt om Dating.dk i Ishøj. Jeg mener dog selv, at der er noget lyssky ved deres metoder. Alså, deres funktionaliteter, søgning, osv. er egentlig udmærket. Der er mange medlemmer, hvilket der heller ikke er noget i vejen med. Men der er noget råddent ved deres måde at lokke folk til at betale for et abonnement på, og det er også lidt smådyrt. Jeg har nu mange gange været ude for, at dating.dk sender mig beskeder, hvor der lokkes med, at en bestemt partner var interesseret i mig, men når jeg efterfølgende går ind for at se hvem det er, har profilen måske ikke besøgt mig, eller personen findes endda måske slet ikke. Det kan selvfølgelig være at brugeren har slettet sin profil, men jeg har nu været ude for det en del gange, og det virker virkelig underligt, at så mange skulle slette deres profil, sekundet efter at de har besøgt mig. Jeg kan selvfølgelig ikke dokumentere noget, men det er faktisk tilfældet i omtrent alle de emails jeg får om det, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man modtager i øvrigt også meddelelserne, skønt man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at købe et medlemskab. Det fik mig, helt efter deres plan, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig besøgt mig, og eksisterede slet ikke. Så jeg følte mig en anelse snydt! Og jeg tror, jeg finder et andet dating site.


Mathilde

I det store og hele er Dating.dk i Ishøj helt fint, men jeg finder det immervæk lidt problematisk, at der oprettes et medlemskab uden ens vidende. Dette burde være et tilvalg, således at mindre erfarne internetbrugere ikke bliver snydt. Kunne også godt bruge flere valgmuligheder, hvad angår abbonnementer, fx prøveabbonnement. For det er jo ikke sikkert, det er lige det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at anvende, og tilmeldingen plus billedgodkendelsen går stærkt, men søgefunktionen er desværre temmelig forkrøblet. Du kan ikke tjekke, hvem der er logget på, eftersom selv gamle og udløbne, men ikke slettede profiler, står som online pga. benyttelsen af mobilen. Så du kan komme til at sende til folk, som ikke har været rigtige medlemmer længe, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller starte en filtrering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har betalt abonnement i f.t. dem som ikke har, hvilket er ret relevant, da det kun er betalende medlemmer som kan svare på beskeder - dette er sikkert en fordel for Dating.dk, da de derigennem forventer, at de nye medlemmer vil betale, men det er omvendt ret dårlig service over for dem som allerede har betalt. Du kan ejheller få et "preview" af matches, for at få et indtryk af, om de har uploadet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Stort set alle disse mangler findes jo nok også på andre datingsites, men alligevel . .