Dating.dk i Kalundborg


Kan I anbefale at bruge Dating.dk i Kalundborg?

Spurgt af: Troels1966


Dating.dk er landets største og ældste dating site under kategorien almindelig dating. Det mest positive ved dem er, at sitet som en følge heraf har rigtig mange medlemmer. Ulempen kan derimod være, at du drukner i irrelevante partnerforslag og skal anvende lang tid på at luge ud. Derudover har flere klaget over, at de blev bombarderet med mange flere meddelelser, end de kunne nå at besvare. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Kalundborg? Vores anbefaling: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Kalundborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Kalundborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Kalundborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Kalundborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Kalundborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Kalundborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Kalundborg

Formel1

Du kan helt sikkert også finde Dating.dk i Kalundborg, endda mange medlemmer, men her et par råd fra mig: Man kan ikke se hvem der er plus profil eller ej - derfor kan man risikere at sende mails til brugere, der blir ved med at stå som usete ligemeget om de er logget på hele tiden. Man kan heller ikke tjekke, hvornår folk sidst har været online - og kan derfor også risikere at skrive til en, som måske slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk i nærheden er heller ikke 100% rigtig - også når man søger efter folk inden for en given radius, dukker der nogen op, som bor meget længere væk. Den såkaldt automatiske login virker heller ikke (ihvertfald ikke på iPhone), selvom jeg trykker på den knap der hedder "log mig på automatisk". I det store og hele synes jeg desværre, det er en ret dårlig app, idet der er for mange mangler.

Espen

Det eneste jeg har imod Dating.dk i Kalundborg, er at jeg anser det for en kende for pebret at være betalende medlem for at kunne se det, andre sender dig. Derudover ville det være fedt med en tilføjelse, som gør det muligt at besvare beskeder via app'en ved at vende telefonen på siden og på den måde få et større keyboard! Dating.dk er en forretning, der ønsker klejner i kassen! Før i tiden var der gode events, også for mig der er til kultur og sport. Desværre er priserne steget meget på lige præcis events. De nye initiativer med TV er skam fint nok, men tit oplever jeg at fotografens facon er næsten højrøvet. Nogle videoer retter sig måske også til yngre mennesker. Desværre er kommunikationen mellem folk virkelig dårlig. Det er ikke muligt at se, om profilerne er aktive, så motivationen for at skive noget personligt fordufter. Der burde ske jævnlig sortering i profilerne. Det bør være fuldstændig tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har betalt et medlemskab. En dating side med masser af profiler er ikke nødvendigvis en positiv ting, hvis det faktisk bliver sværere og mere frustrerende at finde en kæreste.