Dating.dk i Kolding


Er det værd at bruge Dating.dk i Kolding?

Spurgt af: Bokser64


Dating.dk er Danmarks største og ældste repræsentant i kategorien dating for alle. Det største plus er, at sitet af den grund har utrolig mange medlemmer. Bagsiden kan på den anden side være, at du drukner i sekundære matches og skal anvende lang tid på at sortere. Derudover har flere klaget over, at de blev overdænget med mange flere meddelelser, end de kunne nå at svare igen på. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Kolding? Vores tip: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

4.000 medlemmer i Kolding *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

4.000 medlemmer i Kolding *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Kolding *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

1.000 medlemmer i Kolding *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Kolding


Malene

Hej. Jeg kan sådan set sige både godt og dårligt om Dating.dk i Kolding. Jeg synes dog personligt, at der er noget lyssky ved deres metoder. Alså, deres funktionaliteter, søgning, osv. er faktisk helt fint. Der er mange mennesker, hvilket der heller ikke er noget i vejen med. Men der er noget mistænkeligt ved deres facon at overtale folk til at betale for et medlemskab på, og det er også lidt dyrt. Jeg har således flere gange prøvet det, at dating.dk sender mig emails, hvor der lokkes med, at en person har vist interesse, men når jeg derefter tænder for at se hvem det er, har profilen måske overhovedet ikke besøgt mig, eller personen eksisterer endda måske slet ikke. Det kan jo godt være at vedkommende har slettet sin profil, men jeg har nu prøvet det en del gange, og det virker virkelig mystisk, at så mange skulle slette deres profil, sekundet efter at de har været inde hos mig. Jeg kan klart nok ikke eftervise noget, men det er faktisk tilfældet i stort set alle de emails jeg får angående, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man får oven i købet også disse mails, skønt man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at betale for et medlemskab. Det fik mig, indrømmet, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig besøgt mig, og eksisterede slet ikke. Så jeg følte mig lidt taget ved næsen! Og det kan godt være, jeg fortsætter til et andet dating site.


ArneB

I det store og hele er Dating.dk i Kolding ok, men jeg finder det dog en anelse kritisabelt, at der registreres et fuldt medlemskab uden ens vidende. Dette burde være et tilvalg, således at mindre erfarne internetbrugere ikke tages ved næsen. Ville derudover heller ikke skade med flere valgmuligheder, når det kommer til abbonnementer, f.eks. prøveabbonnement. Fordi hvis det nu ikke lige var det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at benytte, og registreringen og billedgodkendelsen går hurtigt, men søgefunktionen er desværre temmelig indskrænket. Du kan ikke tjekke, hvem der er logget ind, da selv gamle og udgåede, men ikke slettede profiler, står som logget på pga. brugen af app. Så du kan være ude for at skrive til nogen, som ikke har været rigtige medlemmer i flere måneder, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller foretage en udskilning efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har premiummedlem versus dem som er gratismedlemmer, hvilket er temmelig relevant, da det bare er betalende abonnementer der kan besvare beskeder - dette er sandsynligvis en fordel for Dating.dk, da de på den måde har et håb om, at de nye medlemmer vil betale, men det er omvendt rimelig dårlig kundesupport over for dem som allerede betaler. Du kan derudover ikke få et "preview" af partnerforslag, for at få et indtryk af, om de har uploadet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Stort set alle disse mangler findes jo nok også på tilsvarende datingsites, men alligevel . .