Dating.dk i Kongens Lyngby


Er det værd at bruge Dating.dk i Kongens Lyngby?

Spurgt af: Evan1972


Dating.dk er landets største og ældste repræsentant i kategorien almen dating. Fordelen er, at sitet af den grund har enormt mange medlemmer. Ulempen kan omvendt være, at du drukner i sekundære partnerforslag og skal benytte lang tid på at luge ud. Derudover har flere klaget over, at de blev spammet med mange flere meddelelser, end de kunne nå at besvare. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Kongens Lyngby.

1.000 medlemmer i Kongens Lyngby *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Kongens Lyngby *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Kongens Lyngby *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Kongens Lyngby *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Kongens Lyngby *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Kongens Lyngby *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Kongens Lyngby

Michael

Du kan garanteret også finde Dating.dk i Kongens Lyngby, også mange medlemmer, men her et par råd fra mig: Man kan ikke se hvem der er premiummedlem eller ej - derfor kan man være ude for at skrive mails til folk, som fortsætter med at stå som uåbnede selvom de er online konstant. Man kan heller ikke se, hvornår folk sidst har været logget ind - og kan af den grund også ende med at kontakte en person, som måske slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk i nærheden er heller ikke helt korrekt - også når man søger på folk inden for en vis radius, kommer der folk frem, som bor meget længere væk. Deres automatiske login virker heller ikke (i det mindste ikke på iPhone), selvom jeg vælger den knap der hedder "log mig på automatisk". Sådan generelt synes jeg desværre, det er en rimelig dårlig app, eftersom der er for mange ting, der ikke virker optimalt.


ViTo

Alt i alt er Dating.dk i Kongens Lyngby ok, men jeg finder det dog en anelse forkert, at der registreres et medlemskab automatisk. Dette burde skulle tilvælges, for at ikke så vante internetbrugere ikke bliver snydt. Ville derudover heller ikke skade med flere optioner, angående abbonnementer, f.eks. prøvemedlemskab. Fordi hvis det nu ikke lige var det, man søgte efter. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at bruge, og tilmeldingen og billedgodkendelsen går hurtigt, men søgefunktionen er desværre ret indskrænket. Du kan ikke se, hvem der er logget på, da selv gamle og udgåede, men ikke fjernede profiler, står som logget ind pga. brugen af app. Så du kan komme til at sende til brugere, som ikke har været rigtige medlemmer i flere måneder, da du slet og ret ikke kan se det, eller lave en udskilning efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har plus profil modsat dem som er gratismedlemmer, hvilket er yderst relevant, da det bare er betalende abonnementer som kan svare beskeder - dette er sandsynligvis en fordel for Dating.dk, da de så forventer, at de gratis medlemmer vil betale, men det er omvendt temmelig dårlig kundesupport over for dem som allerede betaler. Du kan heller ikke få et "preview" af partnerforslag, for at få en indikation af, om profilerne har skrevet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Alle disse mangler findes selvfølgelig også på andre datingsites, men alligevel . .