Dating.dk i Lillerød


Virker Dating.dk i Lillerød?

Spurgt af: Ulf


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Lillerød.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Lillerød *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Lillerød


Fede

Hej. Jeg kan egentlig taget sige både godt og dårligt om Dating.dk i Lillerød. Jeg synes dog personligt, at der er noget suspekt ved deres metoder. Alså, deres brugerflade, søgning, osv. er egentlig ok. Der er mange medlemmer, hvilket man heller ikke kan sige noget dårligt om. Men der er noget lusket ved deres facon at overtale folk til at købe et abonnement på, og det er også lidt pebret. Jeg har allerede en del gange oplevet, at dating.dk sender mig emails, hvor der gøres opmærksom på, at en partner var interesseret i mig, men når jeg derefter tænder for at se hvem det er, har profilen måske slet ikke besøgt mig, eller vedkommende er der endda måske slet ikke. Det kan naturligvis være at vedkommende har slettet sin profil, men jeg har nu oplevet det en del gange, og det virker mildest talt mystisk, at så mange skulle slette deres profil, lige efter at de har besøgt mig. Jeg kan klart nok ikke dokumentere noget, men det er faktisk tilfældet i omtrent alle de emails jeg får angående, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man får oven i købet også disse mails, selvom man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at købe et abonnement. Det fik mig, helt efter deres plan, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig udvist interesse, og fandtes slet ikke. Så jeg følte mig en smule taget ved næsen! Og det er nok ikke utænkeligt, jeg finder et andet dating site.


Mercedes

I det store og hele er Dating.dk i Lillerød ok, men jeg finder det immervæk en smule forkert, at der laves et medlemskab uden ens vidende. Dette burde være et tilvalg, så at mindre erfarne internetbrugere ikke bondefanges. Kunne også godt bruge flere typer, når det kommer til abbonnementer, f.eks. testabonnement. For man kan jo ikke vide, om det er lige det, man kunne tænke sig. Dating.dk er ukompliceret og intuitiv at anvende, og registreringen og billedgodkendelsen tager ingen tid, men søgefunktionen er desværre meget indskrænket. Du kan ikke se, hvem der er logget ind, idet selv gamle og udgåede, men ikke fjernede profiler, forekommer online pga. brugen af mobilapp'en. Så du kan komme til at sende til folk, som ikke har været rigtige medlemmer i lang tid, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller foretage en udskilning efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har betalt abonnement versus dem som er gratismedlemmer, hvilket er temmelig relevant, da det bare er betalende medlemmer som kan besvare beskeder - dette er muligvis en fordel for Dating.dk, da de så har et håb om, at de ikke betalende medlemmer vil betale, men det er omvendt ret dårlig service over for dem som allerede har opgraderet. Du kan ejheller få et "preview" af partnerforslag, for at få et indtryk af, om vedkommende har indsat en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Samtlige af disse mangler findes naturligvis også på andre datingsites, men alligevel . .