Dating.dk i Nyborg


Er det værd at bruge Dating.dk i Nyborg?

Spurgt af: Nikolaj


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Nyborg? Vores tip: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Nyborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Nyborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Nyborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Nyborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Nyborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Nyborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Nyborg

Tobias

Du kan stensikkert også finde Dating.dk i Nyborg, endda mange medlemmer, men her et par råd fra mig: Man kan ikke se hvem der er plus profil eller ej - derfor kan man være ude for at skrive mails til folk, der aldrig stopper med at stå som ulæst selvom de er logget ind hele tiden. Man kan heller ikke tjekke, hvornår folk sidst har været online - og kan som følge af det også risikere at skrive til nogen, som eventuelt slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk tæt på er heller ikke fuldstændig troværdig - også når man søger på folk inden for en vis afstand, dukker der nogen op, som bor meget længere væk. Den såkaldt automatiske login virker heller ikke (ihvertfald ikke på iPhone), selvom jeg trykker på den knap der hedder "log mig på automatisk". I det store og hele synes jeg desværre, det er en ret dårlig app, eftersom der er for mange fejl.


Svenskeren

Sådan generelt er Dating.dk i Nyborg udmærket, men jeg finder det stadig en anelse kritisabelt, at der registreres et medlemskab automatisk. Dette burde der gøres opmærksom på, så at knap så drevne internetbrugere ikke tages ved næsen. Kunne også godt bruge flere valgmuligheder, hvad angår abbonnementer, f.eks. prøvemedlemskab. For man kan jo ikke vide, om det er lige det, man kunne tænke sig. Dating.dk er let og intuitiv at benytte, og tilmeldingen og fotogodkendelsen går stærkt, men søgefunktionen er til gengæld temmelig forkrøblet. Du kan ikke se efter, hvem der er logget ind, idet selv gamle og inaktive, men ikke stregede profiler, ser ud til at være online pga. brugen af app. Så du kan risikere at sende til nogen, som ikke har været aktive brugere i lang tid, da du slet og ret ikke kan se det, eller foretage en filtrering efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har betalt abonnement i f.t. dem som er gratismedlemmer, hvilket er yderst relevant, da det blot er betalende abonnementer som kan svare beskeder - dette er muligvis en fordel for Dating.dk, da de derigennem har et håb om, at de nye medlemmer vil betale, men det er omvendt ret dårlig kundeservice over for dem som allerede har opgraderet. Du kan derudover ikke få et "preview" af matches, for at få en indikation af, om vedkommende har skrevet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Samtlige af disse mangler findes selvfølgelig også på tilsvarende datingsites, men alligevel . .