Dating.dk i Odense


Virker Dating.dk i Odense?

Spurgt af: Blink


Dating.dk er landets største og ældste dating site under kategorien almindelig dating. Det største plus er, at sitet af den grund har rigtig mange medlemmer. Det dårlige kan derimod være, at du drukner i sekundære partneremner og skal anvende lang tid på at luge ud. Derudover er flere blevet trætte af, at de blev bombarderet med mange flere meddelelser, end de kunne nå at besvare. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Dating.dk i Odense? Vores anbefaling: tilmeld dig også på et eller flere af disse anbefalede datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

10.000 medlemmer i Odense *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

9.000 medlemmer i Odense *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

3.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

2.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

5.000 medlemmer i Odense *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

3.000 medlemmer i Odense *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Odense

Michael

Du kan garanteret også finde Dating.dk i Odense, også mange medlemmer, men her et par tips fra mig: Man kan ikke se hvem der er plus profil eller ej - derfor kan man risikere at sende breve til folk, der aldrig stopper med at stå som uåbnede ligemeget om de er online uafbrudt. Man kan heller ikke se, hvornår folk sidst har været online - og kan af den grund også ende med at kontakte en, som fx slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk nær dig er heller ikke helt korrekt - også når man søger på folk inden for en given omkreds, dukker der nogen op, som bor meget længere væk. Den automatiske login virker heller ikke (især ikke på iPhone), selvom du vælger den knap der hedder "log mig på automatisk". Sådan generelt synes jeg desværre, det er en for dårlig app, idet der er for mange mangler.


Uffe

Alt i alt er Dating.dk i Odense helt fint, men jeg finder det dog en anelse forkert, at der laves et medlemskab uden ens vidende. Dette burde være et tilvalg, således at mindre vante internetbrugere ikke bondefanges. Kunne også godt bruge flere optioner, hvad angår abbonnementer, fx prøvemedlemskab. Fordi hvis det nu ikke lige var det, man ledte efter. Dating.dk er nem og intuitiv at bruge, og tilmeldingen samt billedgodkendelsen går hurtigt, men søgefunktionen er til gengæld ret mangelfuld. Du kan ikke tjekke, hvem der er logget på, idet selv gamle og inaktive, men ikke slettede profiler, ser ud til at være logget på pga. anvendelsen af app. Så du kan være ude for at skrive til nogen, som ikke har været rigtige medlemmer i lang tid, da du ganske enkelt ikke kan se det, eller starte en udskilning efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har premiummedlem versus dem som ikke har betalt, hvilket er temmelig relevant, da det kun er betalende abonnementer der kan besvare beskeder - dette er sandsynligvis en fordel for Dating.dk, da de så håber, at de gratis medlemmer vil betale, men det er omvendt ret dårlig service over for dem som allerede har opgraderet. Du kan heller ikke få et "preview" af matches, for at få færten af, om de har uploadet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Stort set alle disse mangler findes selvfølgelig også på lignende datingsites, men alligevel . .