Dating.dk i Skive


Virker Dating.dk i Skive?

Spurgt af: FarsLøkke


Dating.dk er Danmarks største og ældste dating site i kategorien almindelig dating. Det største plus er, at sitet som en følge heraf har rigtig mange medlemmer. Bagsiden kan på den anden side være, at du drukner i ligegyldige matches og skal benytte lang tid på at rydde ud. Ydermere er flere blevet trætte af, at de blev bombarderet med mange flere mails, end de kunne nå at give svar på. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt mere moderne end Dating.dk, kan du prøve sociale netværk som fx Zoosk. Derudover anbefaler vi dig at afprøve nogle af de udvalgte sites i listen og gøre dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Skive.

1.000 medlemmer i Skive *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

1.000 medlemmer i Skive *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Skive *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Skive *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Skive *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

>150 medlemmer i Skive *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Skive

markus

Du kan stensikkert også finde Dating.dk i Skive, også mange medlemmer, men her et par brugertips fra mig: Man kan ikke se hvem der er premiummedlem eller ej - derfor kan man være ude for at skrive breve til brugere, som fortsætter med at stå som usete selvom de er online hele tiden. Man kan heller ikke tjekke, hvornår folk sidst har været online - og kan derfor også være ude for at skrive til en, som måske slet ikke bruger sin profil mere. Deres søgning på folk i nærheden er heller ikke helt korrekt - også når man søger på folk inden for en given afstand, dukker der nogen op, som bor meget længere væk. Den automatiske login virker heller ikke (ihvertfald ikke på iPhone), selvom man vælger den knap der hedder "log mig på automatisk". Sådan generelt synes jeg desværre, det er en rimelig dårlig app, da der er for mange ting, der ikke virker optimalt.

Brøndbyfan

Det eneste jeg finder irriterende ved Dating.dk i Skive, er at jeg anser det for en kende for pebret at være medlem for at kunne se hvad folk skriver til en. Derudover ville det være skønt med en tilføjelse, som gør det muligt at besvare beskeder via app'en ved at vende telefonen på siden og på den måde få et større tastatur! Dating.dk er en business, der er ude efter klejner i kassen! Sidste år var der gode events, også for mig der er til kultur og sport. Desværre er priserne steget meget på netop events. De nylige funktioner med TV er en god ide, men ofte oplever jeg at fotografens facon er næsten arrogant. Nogle videoer er måske også til yngre mennesker. Desværre er kommunikationen mellem medlemmerne virkelig dårlig. Du kan ikke se, om profilerne er aktive, så motivationen for at skive en god besked forsvinder. Der bør løbende blive ryddet op i profilerne. Det bør være helt tydeligt, hvornår en profil sidst har været aktiv, og om profilen har betalt et medlemskab. En datingside med mange profiler er ikke nødvendigvis en positiv ting, hvis det faktisk bliver sværere og mere frustrerende at finde en partner.