Dating.dk i Taastrup


Er det værd at bruge Dating.dk i Taastrup?

Spurgt af: BrianK


Dating.dk er meget udbredt og har mange medlemmer, da det var en af de første datingsider herhjemme inden for genren almindelig dating. Dog føler en del brugere efterhånden, at Dating.dk simpelthen er blevet for stor og uoverskuelig. De drukner i matches og useriøse partnerforslag. Vi anbefaler dig derfor altid at prøve alternativer ved siden af, enten sociale netværk som det populære site Zoosk eller lidt mere målrettede datingsites her fra vores testliste.

Tip: søger du dating på sociale netværk og andre uformelle datingsider, er der mange at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at kigge nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Dating.dk i Taastrup.

2.000 medlemmer i Taastrup *)
9
  (Samlet bedømmelse)53%47%
Resumé: C-date er et casual matchmaking site, hvor du finder uforpligtende kontakter og casual dates. Ærlig og direkte erotisk dating uden bånd. Her kan du søge både éngangsaffærer og sex dating partnere.

2.000 medlemmer i Taastrup *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Taastrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Taastrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Taastrup *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

1.000 medlemmer i Taastrup *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Dating.dk i Taastrup


Anya

Hej. Jeg kan i og for sig sige både positivt og negativt om Dating.dk i Taastrup. Jeg mener dog selv, at der er noget suspekt ved deres metoder. Alså, deres brugerflade, søgning, osv. er faktisk ok. Der er mange medlemmer, hvilket man heller ikke kan sige noget dårligt om. Men der er noget mistænkeligt ved deres måde at lokke folk til at tilmelde sig et fuldt medlemskab på, og det er også lidt smådyrt. Jeg har allerede mange gange været ude for, at dating.dk sender mig emails, hvor der lokkes med, at en person var interesseret i mig, men når jeg efterfølgende logger på for at se hvem det er, har profilen måske overhovedet ikke besøgt mig, eller personen findes endda måske slet ikke. Det kan selvfølgelig være at vedkommende har slettet sin bruger, men jeg har nu oplevet det en del gange, og det virker mildest talt mærkeligt, at så mange skulle slette deres profil, lige efter at de har besøgt mig. Jeg kan selvsagt ikke eftervise noget, men det er faktisk tilfældet i omtrent alle de emails jeg får om, at nogen har vist interesse. Virker godt nok lidt besynderligt. Man får oven i købet også meddelelserne, hvis man er gratis medlem og ikke kan se hvem det er, uden først at tilmelde sig et fuldt medlemskab. Det fik mig, helt efter deres plan, til at købe et abonnement, men profilen havde aldrig besøgt mig, og eksisterede slet ikke. Så jeg følte mig en anelse r..rendt! Og jeg tror, jeg går over til et andet dating site.


Volvo

Alt i alt er Dating.dk i Taastrup helt fint, men jeg finder det dog en smule kritisabelt, at der oprettes et medlemskab automatisk. Dette burde være et tilvalg, således at mindre erfarne internetbrugere ikke bliver snydt. Ville derudover heller ikke skade med flere optioner, angående abbonnementer, fx testabonnement. Fordi hvis det nu ikke lige var det, man kunne tænke sig. Dating.dk er nem og intuitiv at bruge, og oprettelsen plus billedgodkendelsen går stærkt, men søgefunktionen er desværre meget indskrænket. Du kan ikke tjekke, hvem der er online, da selv gamle og udløbne, men ikke stregede profiler, ser ud til at være online pga. benyttelsen af app. Så du kan risikere at sende til folk, som ikke har været rigtige medlemmer i lang tid, da du simpelthen ikke kan se det, eller foretage en udskilning efter det. Du kan heller ikke søge efter profiler som har premiummedlem versus dem som er gratismedlemmer, hvilket er ret relevant, da det bare er premiummedlemmer som kan besvare beskeder - dette er sandsynligvis en fordel for Dating.dk, da de derigennem forventer, at de gratis medlemmer vil betale, men det er på den anden side rimelig dårlig service over for dem som allerede har betalt. Du kan derudover ikke få et "preview" af matches, for at få en indikation af, om vedkommende har uploadet en profiltekst. Muligheden for helt at sortere profiler væk er også en mangelvare. Samtlige af disse mangler findes naturligvis også på tilsvarende datingsites, men alligevel . .