Elitedaters i Albertslund


Virker Elitedaters i Albertslund?

Spurgt af:Jakob


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Albertslund kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Albertslund.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Albertslund

Fanny

Hej, jeg har ikke lige netop erfaring med Elitedaters i Albertslund, men vil godt give mit besyv med alligevel. Det er et yderst mærkeligt site! De kalder sig elite, men mange brugere er i virkeligheden pædagoger eller studerende - eller har andre titler, som jeg ikke automatisk forbinder med en videregående uddannelse. Og at være selvstændig blikkenslager mener jeg heller ikke lige er det samme som en akademisk uddannelse.

Og så har de fået nogle tag-kultur felter, man er nødsaget til at komme noget i for at få godkendt sin profil! Som man jo allerede har betalt for! Jeg skal altså dele noget personligt, uden at jeg har det godt med det. Derudover retter og sletter de i ens profiltekst uden, at man får det at vide. Pas lidt på, hvis du prøver dem!

Joachim

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Albertslund og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde endda brugt en formiddag på at skrive en profiltekst og, oh yeah!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - helt uden forudgående advarsel. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan ikke have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Sender man en mail til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville måske heller aldrig turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!