Elitedaters i Fløng


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Fløng?

Spurgt af:4everYours


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Fløng, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Fløng.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Fløng

Formel1

Hej, jeg har ikke lige netop erfaring med Elitedaters i Fløng, men vil godt give et godt råd til dig alligevel. Det er et dybt mærkeligt site! De kalder sig elite, men mange brugere er i virkeligheden pædagoger eller studerende - eller har andre titler, som jeg ikke umiddelbart forbinder med en videregående uddannelse. Og at være selvstændig blikkenslager mener jeg heller ikke lige er det samme som en akademisk uddannelse.

Og så har de indført de hersens tag-kultur felter, man er tvunget til at skrive noget i for at få godkendt sin profil! Som man jo allerede har betalt for! Jeg skal altså dele noget personligt, uden at jeg overhovedet har lyst til det. Sidst, men ikke mindst, retter og sletter de i ens profiltekst uden, at man får det at vide. Pas lidt på, hvis du prøver dem!

Esben

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Fløng og møde andre, akademiske singler. Jeg havde endda brugt en time på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - totalt uden forudgående advarsel. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan da vist næppe have fornærmet nogen. Oven i det er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Kontakter man administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det da bare en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!