Elitedaters i Frederiksværk


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Frederiksværk?

Spurgt af:Mettepigen


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Frederiksværk, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at se nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Frederiksværk.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Frederiksværk

Dreamguy

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, klart nok også i Frederiksværk. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at skille sig ud fra mængden ved at profilere sig som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af en eller anden mystisk grund synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige baggrund og dit aktuelle job. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig selvmodsigende er blot, at siden er fyldt med folk uden hverken høje stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har lov til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra en koldkrigsroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er lidt grotesk: Hvis bare dit profilbillede sidder en anelse skævt i forhold til deres obskure standarder, ja, så bliver du afvist. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.

Luise

Jeg var faktisk en bruger, der glædede sig til at komme på Elitedaters i Frederiksværk og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde endda brugt en aften på at skrive en profiltekst og, juhuu!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - fuldstændig uden forudgående varsel. Jeg havde ikke kunnet skrive noget forkert til nogen, for det nåede jeg ikke, så jeg kan ikke have fornærmet nogen. Derudover er det umuligt at få kontakt med kundeservice. Skriver man til administrationen, får man aldrig noget svar. Heldigvis var det kun en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget mærkeligt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!