Elitedaters i Grenaa


Er det værd at bruge Elitedaters i Grenaa?

Spurgt af:HotFyr


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Grenaa kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Grenaa.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Grenaa

AGF'er

Hej, jeg har ikke lige netop erfaring med Elitedaters i Grenaa, men vil godt give mit besyv med alligevel. Det er et dybt mærkeligt site! De kalder sig elite, men mange brugere er faktisk pædagoger eller studerende - eller har andre jobbetegnelser, som jeg ikke automatisk forbinder med en videregående uddannelse. Og at være selvstændig blikkenslager mener jeg heller ikke umiddelbart er det samme som en akademisk uddannelse.

Og så har de indført sådan nogle tag-kultur felter, man er nødsaget til at udfylde for at få godkendt sin profil! Som man endda har betalt for! Jeg skal altså dele noget personligt, uden at jeg har det godt med det. Derudover retter og sletter de i ens profiltekst uden, at man bliver informeret herom. Pas lidt på, hvis du prøver dem!


Carlo

Jeg går ud fra, Elitedaters er ens i Grenaa som alle mulige andre steder. Lad mig derfor dele min egen, negative erfaring med dem: Jeg kom faktisk aldrig for alvor i gang, før det stoppede ... ja, jeg har aldrig nogensinde oplevet en så mærkelig behandling fra en kundesupport da jeg ville oprette et prøve-abbonement hos dem. De ville ikke godkende min profil, men oplyste overhovedet ikke nogen grund til afslaget. Efter at have spurgt direkte igen, slettede de simpelthen hele min profil som svar. Jeg fik kun denne standardbesked: Kære ansøger, Din profil er nu evalueret af ED-redaktionen, og vi må desværre meddele at vi ikke finder indholdet tilstrækkeligt til Elitedaters. Der gives ingen personlig begrundelse for afslaget. Med venlig hilsen... Kan i bagklogskabens klare lys da bare prise mig lykkelig over, at jeg så sparede de penge på et medlemskab!