Elitedaters i Greve


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Greve?

Spurgt af:Lisa


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Greve kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Greve? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Greve

FrækFyr

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Greve. Men læs alligevel videre. Elitedaters søger at være noget helt særligt ved at kaste sig op som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige længde og nuværende karriere. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig sjove er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken flotte stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

Derudover bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private affærer. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er "bestået". Det er næsten tragikomisk: Hvis bare dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres vedtagne rammer, ja, så bliver man afvist. Mit råd er: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.

Sif

Jeg var faktisk en bruger, der glædede sig til at komme på Elitedaters i Greve og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde oven i købet brugt en aften på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - helt uden forudgående varsel. Jeg havde ikke kunnet skrive noget forkert til nogen, for det nåede jeg ikke, så jeg kan da vist næppe have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med kundeservice. Skriver man til administrationen, får man ikke noget svar. Heldigvis var det da bare en gratisprofil. Jeg ville sandsynligvis heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!