Elitedaters i Hedensted


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Hedensted?

Spurgt af:GoldenEyes


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Hedensted kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Hedensted.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Hedensted

Carsten1982

Jeg er ikke den der benægter, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Hedensted. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at skille sig ud fra mængden ved at kaste sig op som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige længde og dit aktuelle job. (Som om det at uddanne sig i mange år er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig sjove er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken høje stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

Derudover bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private anliggender. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er lidt latterligt: Hvis blot dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres vedtagne standarder, ja, så bliver du afvist. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.


Maler76

Jeg går ud fra, Elitedaters er fuldstændig det samme i Hedensted som alle mulige andre steder. Lad mig derfor dele min egen, negative erfaring med dem: Jeg kom faktisk aldrig for alvor i gang, før det stoppede ... ja, jeg har aldrig nogensinde oplevet en så mystisk behandling fra en kundeservice ifbm at jeg ville oprette et prøve-abbonement hos dem. De afslog at godkende min profil, men oplyste overhovedet ikke nogen grund til afslaget. Efter at have anmodet om en grund igen, slettede de slet og ret hele min profil som svar. Jeg fik kun denne standardbesked: Kære ansøger, Din profil er nu evalueret af ED-redaktionen, og vi må desværre meddele at vi ikke finder indholdet tilstrækkeligt til Elitedaters. Der gives ingen personlig begrundelse for afslaget. Med venlig hilsen... Kan i bagklogskabens klare lys da bare være glad for, at jeg så sparede de penge på et betalt medlemskab der!