Elitedaters i Helsinge


Er det værd at bruge Elitedaters i Helsinge?

Spurgt af:Honda


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Helsinge kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Helsinge? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Helsinge

Alfahan

Jeg er ikke den der benægter, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Helsinge. Men læs alligevel videre. Elitedaters søger at være noget helt særligt ved at profilere sig som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige baggrund og nuværende karriere. (Som om det at have en bestemt uddannelse er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig ironiske er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken høje stillinger eller længerevarende uddannelser.

Derudover bryder jeg mig ikke om at dem i admin skal snage og rage i private sager. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er lidt latterligt: Hvis blot dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres fastlagte standarder, ja, så bliver man dømt ude. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de bløder den militante stil lidt op.

Pernille

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Helsinge og møde andre, akademiske singler. Jeg havde oven i købet brugt en time på at skrive en profiltekst og, juhuu!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - helt uden forudgående forklaring. Jeg havde ikke kunnet skrive noget forkert til nogen, for det nåede jeg ikke, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Sender man en mail til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det kun en gratisprofil. Jeg ville sandsynligvis heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!