Elitedaters i Helsingør


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Helsingør?

Spurgt af:Hundehoved


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Helsingør kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Helsingør? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Helsingør

Bokser64

Jeg er sikker på, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Helsingør. Men læs alligevel videre. Elitedaters forsøger at være noget helt særligt ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og erhvervsniche. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig ironiske er blot, at siden er fyldt med brugere uden hverken eksotiske stillinger eller længerevarende uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin skal snage og rage i private anliggender. Som taget ud fra en koldkrigsroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er næsten grotesk: Hvis bare dit profilbillede sidder lidt skævt i forhold til deres obskure standarder, ja, så bliver du dømt ude. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.

Brøndbyfan

Jeg var faktisk en bruger, der glædede sig til at komme på Elitedaters i Helsingør og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde allerede brugt en formiddag på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - totalt uden forudgående forklaring. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan da vist næppe have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med support. Skriver man til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!