Elitedaters i Herning


Virker Elitedaters i Herning?

Spurgt af:Fisk


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Herning kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Herning? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Herning

Bokser64

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Herning. Men læs alligevel videre. Elitedaters søger at være noget helt særligt ved at kaste sig op som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige længde og dit aktuelle job. (Som om det at uddanne sig i mange år betyder noget). Men det rigtig ironiske er bare, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken høje stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

For det andet bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private anliggender. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er "bestået". Det er lidt grotesk: Hvis blot dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres obskure rammer, ja, så bliver man dømt ude. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.


FætterHøjben

Jeg går ud fra, Elitedaters er fuldstændig det samme i Herning som alle mulige andre steder. Lad mig derfor dele min egen, mindre gode erfaring med dem: Jeg kom faktisk aldrig sådan rigtigt i gang, før det stoppede ... ja, jeg har aldrig i livet oplevet en så underlig behandling fra en support blot fordi jeg ville oprette et prøve-abbonement hos dem. De nægtede at godkende min profil, men oplyste ikke nogen grund til afslaget. Efter at have spurgt direkte igen, slettede de slet og ret hele min profil som svar. Jeg fik kun denne standardbesked: Kære ansøger, Din profil er nu evalueret af ED-redaktionen, og vi må desværre meddele at vi ikke finder indholdet tilstrækkeligt til Elitedaters. Der gives ingen personlig begrundelse for afslaget. Med venlig hilsen... Kan i bagklogskabens klare lys da bare føle mig heldig med, at jeg så sparede de penge på et betalt medlemskab der!