Elitedaters i Hillerød


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Hillerød?

Spurgt af:Boldgal


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Hillerød, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv bare at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Hillerød.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Hillerød

AndersAnd

Jeg er ikke den der benægter, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Hillerød. Men læs alligevel videre. Elitedaters forsøger at skille sig ud fra mængden ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af en eller anden mystisk grund synes at gå ufattelig meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og nuværende karriere. (Som om det at uddanne sig i mange år er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig sjove er bare, at siden er fyldt med folk uden hverken eksotiske stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

Derudover bryder jeg mig ikke om at dem i admin skal snage og rage i private sager. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er medlem. Det er lidt grotesk: Hvis for eksempel dit profilbillede sidder en anelse skævt i forhold til deres obskure regler, ja, så bliver du afvist. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.

Caro

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Hillerød og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde endda brugt en aften på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - helt uden forudgående forklaring. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan ikke have fornærmet nogen. Derudover er det umuligt at få kontakt med support. Skriver man til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det kun en gratisprofil. Jeg ville sandsynligvis heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!