Elitedaters i Hørsholm


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Hørsholm?

Spurgt af:Boldgal


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Hørsholm kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Hørsholm? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Hørsholm

Torben

Jeg er sikker på, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Hørsholm. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at være bedre end andre ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige baggrund og erhvervsniche. (Som om det at have en bestemt uddannelse betyder noget). Men det rigtig selvmodsigende er bare, at siden er fyldt med folk uden hverken høje stillinger eller videregående uddannelser.

For det andet bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private affærer. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er "bestået". Det er næsten grotesk: Hvis for eksempel dit profilbillede sidder lidt skævt i forhold til deres vedtagne standarder, ja, så bliver man dømt ude. Mit råd er: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.

Camilla

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Hørsholm og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde endda brugt en formiddag på at skrive en profiltekst og, juhuu!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - fuldstændig uden forudgående advarsel. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan ikke have fornærmet nogen. Derudover er det umuligt at få kontakt med kundeservice. Sender man en mail til administrationen, får man aldrig noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville måske heller aldrig turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!