Elitedaters i Humlebæk


Er det værd at bruge Elitedaters i Humlebæk?

Spurgt af:Palle


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Humlebæk, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at kigge nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Humlebæk.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Humlebæk

Dejan

Hej, jeg har ikke lige netop erfaring med Elitedaters i Humlebæk, men vil godt give min mening tilkende om sitet generelt. Det er et yderst mærkeligt site! De kalder sig elite, men en del brugere er i virkeligheden pædagoger eller studerende - eller har andre stillinger, som jeg ikke umiddelbart forbinder med en videregående uddannelse. Og at være selvstændig blikkenslager mener jeg heller ikke lige er det samme som en akademisk uddannelse.

Og så har de indført de hersens tag-kultur felter, man er nødt til at komme noget i for at få godkendt sin profil! Som man oven i købet har betalt for! Jeg skal altså dele noget personligt, uden at jeg overhovedet har lyst til det. Sidst, men ikke mindst, retter og sletter de i ens profiltekst uden, at man ved det. Pas lidt på, hvis du prøver dem!

Marie

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Humlebæk og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde allerede brugt en time på at skrive en profiltekst og, oh yeah!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - helt uden forudgående varsel. Jeg havde ikke nået at skrive med nogen brugere, så jeg kan ikke have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Skriver man til administrationen, får man aldrig noget svar. Heldigvis var det da bare en gratisprofil. Jeg ville måske heller aldrig turde betale for en profil, når der er så meget mærkeligt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!