Elitedaters i Ishøj


Virker Elitedaters i Ishøj?

Spurgt af:Lasse77


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Ishøj, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Ishøj? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Ishøj

Strandløve

Jeg er ikke den der benægter, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, klart nok også i Ishøj. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at være bedre end andre ved at profilere sig som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af en eller anden mystisk grund synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og dit aktuelle job. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden betyder noget). Men det rigtig sjove er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken flotte stillinger eller længerevarende uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er lidt grotesk: Hvis bare dit profilbillede sidder en anelse skævt i forhold til deres obskure regler, ja, så bliver du afvist. Mit råd er: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.

Jensen2

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Ishøj og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde endda brugt en formiddag på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - fuldstændig uden forudgående forklaring. Jeg havde ikke nået at skrive med nogen brugere, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. Oven i det er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Sender man en mail til administrationen, får man aldrig noget svar. Heldigvis var det kun en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!